Film i TV

Ovo je dečko Milene Radulović! ‘Smuvala’ je producenta

Milena Radulović je, kako pišu mediji, već duže od godinu dana u vezi s ruskim producentom Sergejom Torčilinom, koji trenutno boravi u Beogradu.

Milene Radulović - Kurir.rs

Glumica i njen partner prvi put su se u javnosti pojavili na nedavnoj premijeri ruskog naučnofantastičnog filma “The Superdeep”, čiji je on producent, a u kom ona igra glavnu ulogu.

Otkako je javno progovorila o torturi i s*ksualnom zlostavljanju koje je pretrpjela od učitelja glume Miroslava Mike Aleksića, Milena je privukla veliku pažnju javnosti, a mnoge je zanimalo šta se dešava u njenom privatnom životu, da li trenutno ima partnera i ko je on.

Milena Radulović – Screenshot

Kako se priča, u pitanju je 36-godišnji pisac i producent iz Rusije Sergej Torčilin, s kojim se zbližila dok su radili na filmu “The Superdeep”.

Interesantno je da su njih dvoje zajedno radili na njenom liku epdiemiološkinje Ane u ovom ostvarenju, a u javnosti prvi put su se zajedno pojavili 15. aprila ove godine na njegovoj beogradskoj premijeri.

Volim Anu, jer smo sve njene dileme napisali Sergej Torčilin i ja. Kad sam dobila scenario, moj problem je bio što se ona ne mijenja tokom filma. Ona je samo htjela da spasi sve i pokušala je da preživi. To za mene nije bilo nimalo interesantno, jer je to kraj koji smo vidjeli hiljadu puta. Zato je moj zadatak bio da joj dam unutrašnje dileme – otkrila je glumica tokom promocije u Rusiji u novembru.

Podsjetimo, Milena je nedavno bila u Rusiji, i to da bi se sklonila od velikog pritiska javnosti nakon što je iznijela optužbe na račun Mike Aleksića. Tamo nije provela mnogo vremena, jer je i ovdje imala obaveza sa pripremama za premijeru filma, a Sergej joj se sada pridružio.

Radulovićeva je svog dečka upoznala s porodicom i prijateljima, a vrijeme provode obilazeći srbijansku prijestolnicu. Pokušali smo da stupimo u kontakt s Milenom, ali ona se nije javljala, piše “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh