Film i TV

Napustila snimanje!? Eva Ras pobijesnila, pa zbog Kije Kockar otišla sa snimanja filma

Bez dlake na jeziku…

Eva Ras i Kija Kockar - Srbijadanas.com

Glumica Eva Ras napustila je nedavno snimanje filma zbog Kije Kockar, a sada je riješila da iznese svoj stav u vezi sa pjevačicom i pobjednicom “Zadruge 1”.

Eva smatra da neko ko nema glumačkog iskustva nema pravo da mijenja scenario, kao ni da se ponaša nadmeno.

Ona je rijaliti zvezda, ona je jedno izgubljeno stvorenje. Igrala sam sa njom u jednom studentskom filmu. Bila je jako ljubazna sa mnom, ja sa njom. Nismo imale zajednički kadar. Zamislite, dobila je prvu filmsku ulogu kod studenata filmske režije, i znate šta je radila? Mijenjala je scenario – govorila je Eva pa nastavila:

Koja je to nadmenost, izgubljenost na ovom svijetu? Da ona koja nema pojma šta je filmski jezik, jer filmski je kao i kineski jezik, ako ga niste naučili, vi taj jezik ne znate. Ja sam napustila snimanje tog filma, nisam ni znala šta je, ja sam dva dana snimala, treći dan je ona došla, nastao je haos u ekipi, ja sam pet sati čekala, kad nije krenulo, ja sam otišla kući. Prije neki dan sam od studenata saznala da je Kija Kockar mijenjala scenario – rekla je glumica ogorčeno za Glamur.

Kija je sve ovo objavila na Instagramu, ali Evi nije odgovarala, već je stavila emotikon srca preko snimka. Povodom svega oglasio se i reditelj spornog filma:

Mijenjali smo scenario zbog Eve, ali nema veze, neka je ona pomogla na dan i trećinu umjesto dogovorena dva, nek nam je ona živa i zdrava – napisao je Nikolić na svom Instagram nalogu i tako otkrio šta se zapravo dešavalo na setu, piše “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh