Film i TV

Odrasla je kroz seriju Elif: Najmlađa zvijezda turske serija izrasla u ljepoticu

Najmlađa zvijezda jedne od najgledanijih serija u BiH „Elif“, Isabella Damla Güvenilir redovno na svom Instagram profilu dijeli trenutke kako sa snimanja tako i one kada je okružena prijateljima i porodicom. Po fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama možemo vidjeti kako je narasla u pravu ljepoticu.

Elif - Instagram

Isabella Damla je rođena 2009. godine u New Yorku. Isabellin otac je Amerikanac, političar i biznismen iz New Yorka, a majka iz Turske. Isabella je uvijek u pratnji tjelohranitelja.. Kada je produkcijska kuća Green Yapim započela produkciju serije „Elif“, organiziran je kasting za glavnu junakinju. Bilo je potrebno pronaći djevojčicu od sedam do 10 godina, koja bi mogla iznijeti taj lik. Nakon što je probne scene odigralo više od 100 djevojčica, u užem izboru su ostale Isabella Damla Güvenilir (Elif) i Zeynep (Tugče), piše “Azra“.

Isabela Damla – Instagram


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh