Film i TV

Suzana Mančić: “Nije primjereno udvarati se zauzetoj ženi”

Nekadašnja fatalna loto djevojka, 63-godišnja Suzana Mančić i dalje je veoma aktivna na TV-u.

Suzana Mančić - Facebook

Emisiju ‘Suzanin izbor’, koju karakterizira kao lifestyle vlog i TV emisiju sa elementima informativnog, zabavnog i rijaliti programa, također mogu pratiti i gledaoci u našoj zemlji.

Mala ekipa

Suzanu smo zatekli u Grčkoj, ali je u stilu profesionalca starog kova rado govorila za “Avaz“. Govorila je o svojoj emisiji, kako održava izgled, braku i životu na relaciji Grčka-Srbija.

Sve dok me ljudi vole vidjeti na malim ekranima, bit ću prisutna. Već pet godina u sopstvenoj produkciji proizvodim program ‘Suzanin izbor’. Moja mala ekipa, ima nas petoro, i ja vrijedno radimo, putujemo, snimamo interesantne priloge iz zemlje i regiona, u svakoj emisiji imamo intervjue sa poznatim ličnostima, kao i savjete kako da uljepšate svoj dan i kako da popravite kvalitet života – govori Suzana.

Da nije lako uvijek biti pred malim ekranima svjedoči i Suzana, mada priznaje da je ljubav prema poslu jača od umora.

Ponekad osjetim zamor, što je normalno poslije toliko godina rada. Ali to brzo prođe. Čim se na kameri upali crveno svjetlo, osjetim nalet energije, adrenalina, koncentracije i sve bude dobro – ističe Mančić.

Iako je zagazila u sedmu deceniju života, Suzanu i dalje prati glas izuzetno atraktivne žene. Za nju tema estetskih operacija nije strana.

A zašto voditeljice nemaju pravo produžiti mladalački i svjež izgled, molit ću lijepo? Ja sam za ‘anti ageing’ tretmane, samo bez pretjerivanja. U mojim godinama je laskavo biti prisutan i biti poželjan u medijima. Već dvije godine sam zaštitno lice prestižne modne kuće ‘Elipsa’. To nije mala stvar – zaključila je Suzana.

Godine 2018. godine, nakon 18 godina veze, Suzana je izrekla sudbonosno ‘da’ grčkom bankaru Simeonu Ocomokosu.

Sa mojim izabranikom sam 20 godina u vezi, a dvije u braku. Ni prije ni poslije sklapanja braka mislim da nije primjereno udvarati se zauzetoj ženi – ističe Mančić.

Neobičan brak

Suzana i Simeon imaju neobičan brak, naime supružnici ne žive pod istim krovom, odnosno svoj brak održavaju na relaciji Srbija-Grčka, što im kako se čini i odgovara.

Divno mi je. Mi oboje puno radimo, a kada smo zajedno potpuno se posvetimo jedno drugom, i viđamo se veoma često. Uživamo u slobodnom vremenu i zajedničkim trenucima. Ljepota jedna. Recepta za sreću nema, stvorite je sami, po svojoj mjeri – poručuje Mančić i dodaje da se njena emisija može gledati na “BN televiziji”, kao i na njihovom YouTube kanalu, prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh