Film i TV

Glumica izgubila više od 20 kilograma: “Osjećam se dobro, energično i snažno”

U intervjuu za Women’s Health Kate Hudson otkrila je da je vratila vitku liniju nakon rođenja trećeg djeteta. No priznala je i da joj je trebalo puno dulje za to nego nakon prethodnih trudnoća.

No image - Haber.ba

Između ostalog, sada je imala i puno manje vremena za vježbanje.

“Bio je potreban drugačiji oblik discipline”, rekla je slavna glumica te dodala kako je sada pronašla način da izgubi višak kilograma “bez stresa oko hrane ili vježbanja kao luda”.

Ipak, u svoj užurbani raspored je uspjela ugurati i poneki trening. Konkretno, kako prenosi Harper’s Bazaar, riječ je o tri do četiri treninga tjedno, što je i dalje puno češće nego što mnogi vježbaju. Iako prakticira različite vrste vježbanja, najdraži joj je pilates, piše Index.

“Volim koliko fleksibilna postajem zahvaljujući njemu i kako pilates oblikuje moje tijelo”, objasnila je Kate.

Govoreći o svom mršavljenju, Hudson je zaključila: “Osjećam se dobro, energično i snažno. Opet se osjećam kao ja.”

Podsjetimo, Kate je krenula vraćati figuru svega osam tjedana nakon trećeg porođaja, kada je najavila da planira izgubiti nevjerojatnih 25 kilograma. Nekoliko mjeseci kasnije se pohvalila da je od cilja dijeli tek nekoliko kilograma, a sve je potvrdila i fotografijom na kojoj su u prvom planu njezini isklesani trbušnjaci.

No njezine vježbe su izrazito zahtjevne, u što se uvjerio i glumac Ed Helms koji ih je pokušao ponoviti.

“Ja to ne mogu. Upravo sam pokušao i završio sam s upalom devet mišića, istegnuo sam dva ligamenta i prdnuo”, komentirao je tom prilikom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh