Film i TV

Potresne riječi supruge Nebojše Glogovca na godišnjicu njegove smrti

Prije tačno dvije godine, na današnji dan, u 48. godini napustio nas je legendarni glumac Nebojša Glogovac, a njegova supruga Milica ne može da se pomiri sa velikim gubitkom.

Nebojša Glogovac - Svet.rs

Milica Glogovac na današnji dan posvetila je emotivnu poruku pokojnom suprugu, a sva njena bol stala je u jednu rečenicu.

Milica je, naime, podijelila pjesmu ‘Još ne sviće rujna zora’ uz potresne riječi:

I bol se pjeva, kad ne možeš da plačeš – napisala je Glogovčeva supruga na španskom jeziku.

Nebojša Glogovac je rođen 30. avgusta, 1969. u Trebinju, u porodici sveštenika Milovana i Milene Glogovac. Porodica se preselila u Pančevo kada je Nebojša imao 7 godina.

Poslije srednje škole je upisao studije psihologije na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Nakon dvije godine studija se predomislio i 1990. je upisao glumu na beogradskom Fakultetu dramskih umjetnosti u klasi profesora Vladimira Jevtovića. Zajedno sa njim su studirali Nataša Ninković, Vojin Ćetković i Sergej Trifunović.

Nebojša Glogovac je tumačio brojne uloge na filmu, televiziji i u pozorištu, piše “Srpskainfo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh