Film i TV

Jedan od najpoželjnijih glumaca: “Imam 53 godine i živim život kakav nisam htio”

On je bio jedan od najvećih zavodnika 90-ih godina kada se pojavljivao na filmskom platnu. Sjećate li se Fernanda Colunge? Doznali smo gdje je danas i čime se bavi.

No image - Haber.ba

Sjećate li se doba meksičkih telenovela? Tko ih se ne bi sjećao. Bile su jako popularne od 90-tih nadalje. Osim isprepletene radnje glavni motiv zbog kojeg su se gledale bili su zgodni i tamni glumci. Fernando Colunga je samo jedan od njih. Vjerojatno ga se sjećate iz Esmeralde.

Ili možda iz Otimačice ili Montecrista. Odlučile smo pogledati što se danas događa u njegovom životu. Fernando nas je uvijek oduševljavao, u kojoj se god sapunici pojavio. Gluma, stas, zavodljiv izgled, ma zapravo cjelokupna njegova pojava je ono što pamtimo iz dana dok je harao malim ekranima.
S obzirom da je glumio u preko 200 filmova i serija teško ga možemo samo tako zaboraviti. Generacije žena u njemu vide savršenog muškarca. Majke, bake, unuke, ma svi vole Fernanda Kolungu. A da li znate kako danas izgleda?

Ovaj markantni meksički glumac sada ima 53 godina, a i dalje nosi epitet jednog od najpoželjnijih muškaraca. Domaća publika ga pamti po velikoj ljubavi između njega i glavne junakinje Esmeralde iz istoimene španske serije, a ova uloga donela mu je možda i najveću popularnost,prenosi Pult

Nežan pogled u kombinaciji sa savršeno izdefinisanim telom čine da mu godine ne mogu ništa. Sada se ne bavi glumom već gradi drugačija poslovna ostvarenja. “Čitav život sam vjerovao da ću se baviti glumom sve dok postojim, ali polako gubim interes za to.

Sada ulažem u nove poslovne ponude i živim miran život. Nije to život kako sam ga zamišljao ali opet ne žalim se” – Ozjavio je zgodni glumac. Čini se kako Fernando, osim što živi na staroj slavi i dobro zarađuje. Pametno investira.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh