Film i TV

Milijana prijetila šamarom: “On neće prepisati stan na mene?”

Najkontroverzniji par u regiji Milojko Božić (74) i Milijana Bogdanović (21) sve se češće svađaju u srbijanskom showu “Parovi”.

No image - Haber.ba

Milijana se jučer družila s nekoliko mlađih muškaraca u vili, a čini se da se to Milojku nije svidjelo. Milojko je rekao da mu je pozlilo i otišao u krevet.

“Ona samo želi novac i slavu, drugo je ništa ne zanima”, rekao je Milojku kolega iz showa Dario Šogorović.

Naime, Milijana je napravila dramu dan ranije u dvorištu vile ‘Parova’ nakon što se pokrenula rasprava o njenom bivšem dečku koji je trebao prepisati imovinu na nju.

Naime, prije četiri godine Milijanino srce osvojio je oženjeni muškarac (68), nekoliko mjeseci bili su u vezi, a tada još uvijek maloljetna djevojka nagovarala ga je da se razvede. Milijanu je naljutilo što se priča o njenoj bivšoj vezi, piše “24sata“.

“Nemaš se razloga plašiti. Ovo je glupiranje”, bila je ljuta Milijana na Milojka.

“Ja te ostaviti neću, ali ništa mi od tebe ne treba. Pitanje je da li će išta biti od onoga što smo dogovarali. Ja znam da tebe to ne interesira, jer da te interesuje… Kad si ti nešto napravio prvi?! Kad si meni ti prišao prvi”, pitala je Milijana partnera.

“Ne mogu se više svađati. Boli me”, odgvorio je Milojko.

“Pa vidim, pred cijelom Srbijom mi uvalio k***c. Vani sam ti rekla da ja nisam glupa i da vidim što ti radiš”, rekla je Milijana i zamalo zaplakala.

“Kad se trebamo oženiti, onda je super pet mjeseci, a kad treba nešto ostaviti onome ko zaslužuje, onda ti je pet mjeseci malo”, vikala je Milijana.

“Ostavit ću ti, normalno”, htio ju je utješiti Milojko, što je još više iznerviralo Milijanu.

“Hoćeš da ti sad lupim šamar i izađem, jel hoćeš? Mogu ovdje biti samo da ti ne umreš…”, odbrusila mu je Milijana.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh