Film i TV

Pjevačica se “snašla”: Razgovor sa Severinom tekao je normalno, sve dok joj novinarka nije postavila jedno pitanje

Osim Severine, u filmu glume i njezin suprug Igor Kojić (31), ali i menadžer Tomica Petrović, koji su se našli u ulozi zombija.

Maja Oštro i Severina Kojić - Screenshot

RTL-ova novinarka i reporterka Maja Oštro javila se u ponedjeljak navečer uživo u njihovu informativnu emisiju RTL Danas s premijere filma ‘Posljednji Srbin u Hrvatskoj’.

Oštro je za sugovornicu odabrala Severinu Kojić (46), koja u filmu Predraga Ličine, kako je sama rekla, glumi ‘talijansku aktivisticu za ljudska prava zombija pa što god to trebalo značiti’.

– Nisam se dvoumila kad me Predrag pitao želim li glumiti u njegovu filmu jer je on radio jedan od mojih najboljih spotova. Moja uloga je mala, ali bitna – ispričala je pjevačica.

Osim nje, u filmu glume i njezin suprug Igor Kojić (31), ali i menadžer Tomica Petrović, koji su se našli u ulozi zombija.

– Njih dvojica tako nekad i izgledaju, kad se dese ‘ovako neke stvari’ – rekla je Severina, aludirajući vjerovatno na, u posljednje vrijeme, učestale afere o njoj.

– Nadam se da će film dobiti i drugi dio. Igor je glumio izvrsnog zombija, na njemu su radili eksperimente – ponosno je kazala Severina.

I razgovor je tako normalno tekao, sve dok Oštro pjevačici nije postavila pitanje bi li procijenila da je teže glumiti ili pjevati te koliko joj je bilo izazovno glumiti?

– Mislim da glumci imaju samo više prakse. Vi ste cijeli život htjeli biti voditeljica? – uzvratila joj je Seve, pomalo bezobraznim tonom, s protupitanjem.

– Novinarka – ispravila ju je Oštro, koja ne radi kao voditeljica.

– Vjerojatno nisam htjela odgovoriti pa sam se snašla. Koje je ono bilo pitanje? – pitala ju je Severina.

– Nema veze, iscurilo nam je vrijeme – zaključila je Maja i uz nekoliko odjavnih riječi završila s javljanjem, piše “24sata“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh