Film i TV

“Htjela sam da pucam!” – Nakon velike nesreće koja je zadesila voditeljicu, saznalo se i za ovo!

Dea Đurđević, voditeljica “Jutarnjeg programa”, jutros je doživjela tešku saobraćajku na Voždovcu, kod bolnice “Dr Dragiša Mišović”. Ona je jedna od omiljenih voditeljica u Srbiji. Veliku popularnost stekla je vodeći i “Novo jutro” sa Predragom Sarapom.

Dea Đurđević - Instagram

Rođena je u Beogradu 19. jula 1992. godine. Završila je Prvu ekonomsku školu, a potom i Fakultet političkih nauka, smjer žurnalistika. Ipak, kako je i sama izjavila, mnogo je čitala romane Agate Kristi i željela je da bude kriminolog. Upravo zbog toga, ona je upisala i završila master studije na Fakultetu za državnu bezbjednost, piše “Srbija danas“.

Inače Dea voli streljaštvo, a jednu streljanu posjećuje godinama. Uvijek ima običaj da kaže da nije tipična djevojka.

Kad sam bila mala nisam preskakala lastiš i igrala se sa barbikama, igrala sam fudbal i pucala sam iz pištolja. Mama je pucala ranije i ja sam htjela da pucam, to mi je bilo sjajno. Išla sam na kik boks dugo i poslije toga sam odlučila da moram da idem na pucanje jer to je baš antistres terapija – rekla je Dea jednom prilikom.

Ona je svoju novinarsku karijeru započela kao reporter jutarnjeg programa koji su vodili Jovana Joksimović i Srđan Predojević, a Jovana je jutros u toku saopštavanja ove vijesti bila vidno uznemirena ovim novostima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh