Film i TV

SIGURNO ZNATE KĆERKU MARKA NIKOLIĆA: Prelijepa je i talentovana, a gledamo je u ovoj seriji

Ona talentom i te kako opravdava uloge koje dobija, i ima veliku šansu da nadmaši poznato prezime.

Mina i Marko Nikolić - Facebook

Veliki srbijanski glumac Marko Nikolić preminuo je 2. januara 2019, a tužne vijesti potvrdila je njegova kćerka Mina na Fejsbuku. Pored zajedničke slike sa pokojnim ocem napisala je samo godinu njegovog rođenja, pa zatim i smrti.

Mina Nikolić je poslije Pete beogradske gimnazije 2012. upisala Akademiju umjetnosti u Beogradu i voli glumu kao što ju je volio i njen tata. Gledali ste je u filmu Stefana Filipovića “Pored mene”, u “Urgentnom centru” Dejana Zečevića, u komediji “Deo duše” Mine Petrović, u “Tankoj liniji” Danila Cekovića, ali i u prvom srpskom 3D filmu “Peti leptir” Milorada Milinkovića.

Inače, Marko je svojevremeno ispričao da je njegova ideja bila da Mina glumi u ovom ostvarenju.

– To sam inicirao, ali niko se nije bunio, a i zašto bi kad je normalno da otac glumac podrži kćerku glumicu. Pa i svaki hirurg bi svom sinu hirurgu dao da operiše – rekao je on “Blicu” tada.

Ona talentom i te kako opravdava uloge koje dobija, i ima veliku šansu da nadmaši poznato prezime, piše “Espreso“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh