Estrada

MAJA NIKOLIĆ PROGOVORILA O FRAJERIMA: Ja ne volim manekenske muškarce

Nakon dva razvoda, pjevačica Maja Nikolić ne priča javno o svom ljubavnom životu koji se trudi da zadrži za sebe.

Maja Nikolić - Srbijadanas.com

Međutim, iako krije svoje partnere, Maja je nedavno otvoreno govorila o pjevačima koji su, po njenom mišljenju, najveći šmekeri na estardi, za koje nije štedjela komplimente.

-Od naših pjevača Aco Pejović, on odlično izgleda. Inače moj drug i volim ga sto godina, mnogo dobro izgleda. Lukas mi je fantastičan po harizmi, ima onaj svoj šmekerski gard. Kad mu čujem glas, kad kaže „Majo, pa je l’ si to ti?“ sa onim svojim promuklim glasom jer ima pet koncerata nedeljno. Sa Lukasom sam sa trinaest godina počela turneju u Švajcarskoj. On je šmeker, ja ne volim manekenske muškarce, volim harizmu. Na prvom mjestu mora da bude duhovit, da umije da me nasmijeje – rekla je ona.

Nikolićeva je ovom prilikom istakla kakav muškarac može da je osvoji, kada se dotakla i finansijskog momenta koji partner mora da poseduje.

–Ako ti kad mi je loš dan napraviš foru da se ja nasmijejem, uljepšaš mi dan ili mi pružiš kompliment i ako mi tada nije do toga. Prvo da bude duhovit, pa sve ostalo. Novac mogu sama da zaradim, nikada nisam bila sponzouša, nisam imala sponzora. Tako da od muškarca tražim da bude duhovit, da ima harizmu, i da bude zaštitnik, junak i neko ko ima manire. Samo bih voljela da te mlađe generacije zapamte šta je romantika i da ih vaspitavamo da budu pravi vitezi za svoje dame – zaključila je Maja, piše Grand.nova.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh