Estrada

ANABELA PROGOVORILA O PORODICI: To je moje najveće bogatstvo

U emisiji ”Premijera Vikend Specijal” gostovala je pjevačica Anabela Atijas, koja je govorila o planovima i porodici.

Anabela - Novi

Kako je rekala ova godina joj je počela izuzetno lijepo, pa je i najavila veliki projekat koji sprema.

Naime, pjevačica je odlučila da ponovo snimi i aktuelizuju stare pjesme koje su postale popularne na tiktoku, a sve više ih traže i na njenim nastupima.

Takođe, ona se osvrnula i na privatni život, ali i na ulogu majke i bake.

Sve je potrebno da u životu radiš iz ljubavi. Ponekad budem i umorna, i ponekad nemam vremana da sve završim onako kako sam planirala. Trudim se da u svačijem životu budem prisutna onoliko koliko treba i mogu. Moje najveće bogatstvo je to što imam svoju decu i unuke pored sebe.

Uloga bake mi je super…kad razmislim da će uskoro da porastu i da ću sve manje biti s njima, samo želim da ovo vrijeme što bolje iskoristim. Kad pomislim da ću nekad ostati sama, to me baš zabrine…

Ona se osvrnula i na kćerku Ninu koja kao i Luna privlači pažnju javnosti:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anabela (@anabelci)

Nina je izjavila da bi voljela da se bavi muzikom, da je to jako privlači…Ostalo je sada na tome, ima još da uči, treba fakultet da upiše, pa ćemo vidjeti – rekla je Anabela, piše pink.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh