Estrada

OPLJAČKANA IVA GRGURIĆ! Oteta joj sva ušteđevina

Pobjednica treće sezone rijalitija “Zadruga”, Iva Grgurić, i pored uspjeha u javnom životu, otkriva da nije sve bilo tako sjajno iza kulisa.

Iva Grgurić - Screenshot

Naime, popularna starleta nedavno je istakla da je prošla kroz težak životni period kada ju je opljačkala i prevarila jedna ženska osoba.

– Bila je sada jedna teža situacija, gdje sam svu svoju ušteđevinu, koju sam skupljala dugo, uložila u jedan biznis, te sam prevarena od strane jedne dotične gospođice, o tome ću tek pričati. Sad je prošlo, iz te situacije sam se izvukla. Nevjerovatno, ali žena kad je sposobna i ima ambiciju, izađe iz svake situacije. Tako da sam sjela, razmišljala sam, okej, sad sam pukla većinu svog novca, moram da se izvučem, to je malo teže, ali sam našla rješenje – rekla je Iva i otkrila da je našla brz način da taj novac ponovo zaradi.

-Smislila sam plan koji mi je vratio novac u dva mjeseca. Uvijek moram imati plan B i u ljubavi i na poslu – navela je bivša zadrugarka uz odluku da ne otkriva detalje o prevari, vrsti posla i tačnom iznosu novca, piše express.ba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh