Estrada

Kralj Charles zbog jedne osobe krši božićnu tradiciju

Kralj Charles mijenja tradiciju održavanja božićnog ručka i to zbog kraljice Camille, odnosno članova njezine uže obitelji.

Kralj Charles - Andrew Milligan - Pool/Getty Images

Božić na britanskom kraljevskom dvoru ove će godine biti poprilično drugačiji nego svih prijašnjih, čak će se prekršiti tradicija, a što je odobrio i sam kralj Charles, piše posušje.info.

Prema pisanju britanskih medija obitelj kraljice Camille, njezina djeca i unuci, ove će godine biti među gostima na tradicionalnom blagdanskomokupljanju kralja Charlesa u Sandringhamu.

Svake godine na Božić, članovi kraljevske obitelji pješače do crkve Svete Marije Magdalene, a zatim se vraćaju u Sandringham House na svečani ručak. A prema novom izvješću jednog od kraljevskih urednika Chrisa Shipa na ITV-u, Camillina djeca — Tom Parker Bowles i Laura Lopes kao i drugi članovi njezine obitelji pridružit će se ručku po prvi put, piše Showbuzz.

No promijenjeni popis gostiju navodno može dovesti do nekih promjena, pa će stol za blagdanski ručak navodno biti postavljen u plesnoj dvorani koja je puno veća od same blagavaonice.

Među članovima Camilline obitelji bit će i njezina sestra Annabel Elliot, koja je jedna od njezinih družica, kako palača naziva dame koje pomažu kraljici na raznim službenim događanjima i angažmanima.

Ručku će se vjerojatno pridružiti i vojvotkinja od Yorka Sarah Ferguson. Kao i prošle godine, ona i njezin bivši suprug, brat kralja Charlesa, princ Andrew, boravit će na imanju Wood Farm koji se nalazi u sklopu imanja Sandringham, zajedno s njihovom kćerima, princezom Beatrice i princezom Eugenie te njihovom djecom.

Proteklih godina Camilla je napuštala božićno okupljanje kraljevske obitelji u popodnevnim satima kako bi blagdane provela sa svojom djecom i unucima koji nisu dolazili uz Sandrigham. Međutim, kraljevska biografkinja Ingrid Seward rekla je za magazin People još prošle godine da će kraljica Camilla igrati veliku ulogu u organizaciji blagdanskih svečanosti odmah nakon smrti kraljice Elizabete.

Pretpostavlja se da će Božić u Sandringhamu, kao i obično, provesti princ Willam i princeza Kate Middleton s djecom i da će pratiti kralja u crkvu. To isto zasad se ne očekuje od princa Harryja i Meghan Markle koji Božić s obitelji u Velikoj Britaniji nisu slavili od 2018. godine, odnosno otkako su se preselili u SAD, piše Showbuzz.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh