Estrada

Viktorija Bekam 20 godina jede samo 2 NAMIRNICE i svi se pitaju KAKO ŽIVI NA TOME: Dejvid je odao tajnu njene vitke linije

U čemu se krije tajna vitke linije 49-godišnje pjevačice i modne dizajnerke Viktorije Bekam? Pitanje je koje je zanimalo brojne žene, a njen suprug Dejvid Bekam progovorio je o tome kako se ona zapravo hrani. Bivši fudbaler tako tvrdi da voli da eksperimentiše u kuhinji, a da njegova supruga rijetko odstupa od svog jelovnika.

Victoria Beckham - Stil.kurir.rs

“Kada je hrana u pitanju, zvučaću poprilično dosadno. Šta mi se sviđa? Pa volim tost od cijelog zrna žitarice sa malo soli”, odgovorila je Viktorija Bekam na pitanje šta najviše voli da jede. Dodala je i kako je noćna mora svakom restoranu jer je jako izbirljiva i njena lista namirnica je dosta skromna.

Od djetinjstva ne jede crveno meso i mliječne proizvode, a na njenom jelovniku svaki dan je povrće kuhano na pari koje začini samo s sirćetom. Rekla je kako jako pazi šta jede i to još od vremena kada je nastupala s devojkama iz grupe “Spice Girls”.

– Nažalost, u braku sam sa nekim ko jede istu hranu svaki dan. To traje preko 20 godina. Otkako sam je upoznao jede samo ribu na žaru i povrće kuvano na pari. Rijetko kada odstupa od toga – nadovezao se Dejvid Bekam.

Tada su na turnejama širom svijeta obilazile brojne vrhunske restorane, a Viktorija se suzdržavala od ugljenih hidrata i kaloričnih jela, a tome je vjerna i danas.

Osim toga, Viktorijin „ritual“ je da svako jutro na prazan stomak uzme dve kašike jabukovog sirćeta a zatim popije čašu vrele vode sa limunom, zbog čega tvrdi da njena koža izgleda savršeno. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh