Estrada

Goca Tržan: Mostar i ja se oduvijek volimo

Goca Tržan, nakon punih šest godina, ponovo će zapjevati u Mostaru, i to 19. oktobra, u Hrvatskom domu „Herceg Stjepan Kosača“.

Goca Tržan - Kurir.rs

– Mostar i ja se oduvijek volimo! U ovom sam gradu do sada imala fenomenalne koncerte u klubovima, a sada, napokon, najavljujem pravi solistički koncert u prelijepoj koncertnoj dvorani. Na ovaj sam koncert dugo čekala i, nakon ovolike pauze, vjerujte da jedva čekam zapjevati u Mostaru – naglasila je Tržan, koja predstojećim koncertom najavljuje i svoj novi studijski album.

Inače, koncert nosi naziv „Za drage ljude“.

Poznata po svom moćnom vokalu i energičnom scenskom nastupu, Goca Tržan u „Kosači“ priprema dvosatni spektakl, za koji će se, bez sumnje, tražiti karta više. Goca će nastupiti u pratnji svog benda, a ovim koncertom harizmatična pjevačica nastavlja turneju u koncertnim dvoranama širom Bosne i Hercegovine s kojom je započela krajem juna u sarajevskom Domu mladih, piše PRESS.

Ulaznice za Gocin koncert u „Kosači“ puštene su u prodaju, a mogu se kupiti online na platformi Entrio.ba i na blagajni „Kosače“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh