Estrada

Severina smršala do neprepoznatljivosti: Sve visi na njoj

Iako ima 51 godinu, na liniji joj mogu pozavidjeti i daleko mlađe

Severina je, bez sumnje, jedna od najzgodnijih pjevačica na ovim prostorima. Iako ima 51 godinu, na liniji joj mogu pozavidjeti i daleko mlađe.

Najbolje od svega je što slavna ljepotica ne pretjeruje, te se može pohvaliti i “kukom i strukom”, zbog čega često kažu da je poput džepne Venere.

Međutim, iako je lako pomisliti da je jednostavno rođena pod sretnom zvijezdom, te da svoj izgled duguje genetici, Severina je sve demantirala jednom prilikom i objasnila da na svojoj liniji i te kako radi, kao i da, baš kao i sve druge žene, ima dane kada se “opusti” i nabaci koje kilo “viška”.

– Odlučila sam da imam pet manjih obroka, ali i šetam minimalno pola sata dnevno – kazala je te otkrila navike koje se tiču vježbanja.

– Dovoljno mi je jednom sedmično radim vježbe, a kada se spremam za turneju, onda treniram tri-četiri puta. Vježbam ravnomjerno i opterećujem cijelo tijelo, a za savršenu stražnjicu 100 čučnjeva dnevno i modna pista je njihova – rekla je slavna Splićanka.

Kada želi da brzo smrša, iz svog jelovnika izbacuje sve visokokalorične namirnice, a umjesto njih ubacuje više voća i povrća. Takođe, ne konzumira ništa što ima vještačke boje i dodatke u sebi, trudi se da često radi detoks tijela.

Doručak je i Severini jedan od najvažnijih obroka u danu, međutim, najveće promjene na svom tijelu primijetila je kada je počela da konzumira smutije.

Sudeći po njenim posljednjim objavama smršala je i previše. prenosi Avaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh