Estrada

Marija Šerifović smršala 9 kilograma zbog spota: Dobro sam ostala živa

Kada to kažem mislim i na porodicu, i na publiku, generalno, kazala je pjevačica

Tokom gostovanja u emisiji “Magazin IN” kod Sanje MArinković, Marija Šerifović je govorila o razlozima mršanja, što je bio, kako je kazala, svojevrsni izazov.

– Sebi sam rekla “svaka čast Marija” kada sam pred snimanje posljednjeg spota za pjesmu ‘Dobar vam dan’ uspjela da skinem devet kilograma za tri nedjelje. Dobro je da sam ostala živa – kazala je članica žirija Zvezda Granda.

Kaže da je ponosna jer je uvijek ostala svoja.

– Također, sebi kažem svaka čast što sam, ma čija god bila, ostala uvijek svoja. Kada to kažem mislim i na porodicu, i na publiku, generalno – dodala je pjevačica.

Već punih 20 godina Marija posjećuje psihoterapeuta.

– Ne možete problem rješavati od kraja. Morate krenuti od početka, jer se uglavnom radi o problemima, traumama i primjerima koji datiraju odavno. Za sve postoji razlog, i onog trenutka kada pronađete razlog, postoji šansa da za sve nađete odgovor, pa i rješenje – kazala je Marija Šerifović.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh