Estrada

HAOS CARA I MAJE RANO JUTROS, ONA NE DOLAZI SEBI, URLA NA SAV GLAS: Pogledajte šta se desilo

Filip Car je pobjesnio rano jutros i počeo da ucjenjuje i vrijeđa Maju Marinković zbog toga što je prihvatila zadatak koji treba da obavi sa Markom Janjuševićem Janjušem

Filip Car i Maja - Novi

– Ako ne odradiš zadatak sa Janjušem, ja ću da tražim zadatak sa Milicom – rekao je Filip.

– Ja ne mogu, ja nemam živce za ovo! – urlala je Maja.

– Evo, pošto neće, Drvo, zovi me. Ja znam da će Aleksandra da uradi sa mnom, otići će na Mjesec sa mnom, garantujem. Ja sam vidio da bi ti uradila, sad ćeš da uradiš, jer te ja ucjenjujem. A moraće i Janjuš, jer će biti kažnjen – dodao je Car.

– Nemojte, ja sa Majom neću nikakve zadatke – rekao je Janjuš.

Nećeš me diskvalifikovati. Zašto me napadaš? Čemu ova agresija odjednom – pitala je Maja.

– Evo, pre bih oženio Milicu i napravio joj troje djece, nego sa tobom legao, takva je situacija! Svako ima svojih pet minuta. Ja ih kod mnogih nisam iskoristio – dodao je Car. prneosi “Novi“.

– Iskoristi ih – rekla je Marinkovićeva.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh