Estrada

VOLJELA BIH DA SE DUŠKO PROMJENI PREMA MENI KAO MAJCI NJEGOVE DJECE: Burno u domu Karleuše i Tošića – Nismo se razveli

Odnos Jelene Karleuše i Duška Tošića ne prestaje da intrigira javnost

Nakon što su u julu ove godine saopštili da se razvode nakon 14 godina braka, pjevačica Jelena Karleuša i fudbaler Duško Tošić nastavili su da sa kćerkama Atinom i Nikom žive pod istim krovom u luksuznoj vili u Beogradu. Zbog toga mnogima nije jasno šta se zapravo dešava u odnosu popularnog para, a Jelena je sada otkrila više detalja na tu temu.

“Mi se nismo razveli, živimo i dalje u četiri zida, a sve više od toga pokazaće vrijeme. U 2023. bih voljela da Duško promjeni način razmišljanja, poštovanja i ljubavi prema majci svoje dijece”, iskrena je bila pjevačica za “Kurir” televiziju i dodala:

“Smatram da smo mi još uvijek u braku jer sam se ja, kao dijete razvedenih roditelja, uvijek plašila kraha i rasturanja porodice. Ja bih to doživjela kao neuspjeh. Zbog Atine i Nike želim da što duže imaju osjećaj zajedništva i porodice, jer je to jako bitno. Nažalost, Duško taj poriv i osjećaj nema u sebi.”

Karleuša planira da publiku u 2023. godini obraduje novim albumom, a kako kaže, sve njene želje su trenutno usmjerene na posao.

“Možda je čudno, ali ja nemam neke želje jer sam dosta toga ostvarila. Ne priželjkujem novu ljubav, niti intimne odnose, to mi nije prioritet. Još se jedino palim na svoj posao, na scenu, pjesme, koncerte. Eto, taj album nek bude moja želja, ali to će se ostvariti, znam kako će sve biti”, zaključila je ona za pomenuti medij.

Podsjetimo, Jelena i Duško u braku su dobili dvije kćerke, Atinu i Niku. Kada su ljetos objavili saopštenje o razvodu naveli su da je sva njihova zajednička imovina prepisana na nasljednice, kao i da će starateljstvo nad djevojčicama pripasti Jeleni.

“Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško sebe više ne vidi kao dio naše porodice. Tehničko-pravne stvari će biti sporazumno rješene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i dijecu neću da molim za razumjevanje jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumjevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom, što je nešto na šta sam navikla, pa navalite. Preživjela sam sve, pa ću i ovo. Život ide dalje. Sva bračna imovina prepisana je na našu dijecu, starateljstvo nad našom dijecom pripada meni”, poručila je Jelena u julu ove godine.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh