Estrada

“DAJEM PRILIKU” – FILIP CAR PONOVO NAZVAO DALILU: Šok preokret

Tenzije se ne smiruju!

Fi lip Car - Novi

Od ranog jutra društvene mreže gore zbog rata bivših ljubavnika, Filipa Cara i Dalile Dragojević. Nakon što je ona objelodanila pozive koje dobija od njega i poruke, oglasio se i Car i to sa žestokom porukom.

Brend je totalno poludio! Evo Filip Car sada zove za dva minuta u 8 sati i 12 minuta, pa neka bude snimljen i objavljen poziv. Je l’ moguće da se bavim ovim brendom. Ne može više kako da ti dokažem da ne može, nema načina moraćeš 77. novi način smisliti. Ajde zove doktor za dva minuta, pa da riješimo i ovu 77. misteriju lude razvratnice. Možeš i na njen broj da se javiš ostavila ti je poruku – glasila je prva objava Filipa Cara, nakon što je Dalila objavila detalje poruka koje joj je slao.

Međutim, on se tu nije zaustavio, pa je uslijedila još jedna poruka.

Možete li javiti imperiji iz š*pka da zovem sa mog broja i da sam se oglasio na ovaj očajni potez i da zovem da se javi i objavi cijeli poziv uživo trenutni. Dajem Mider Hanumi priliku da opet razgovara sa svojom rak ranom i objavi to hahhaha… Baš zabavno, samo požurite spava mi se.

U pravu ste. Na takve fore sam i tamo padao i kiksnuo. Neću više dati ni ovima unutra, ni ovima napolu da preko mene ostvaruju željeni cilj. Pobjegao sam glavom bez obzira od takvih da bi im sada davao na važnosti. Možemo da udarimo jako, ali sramota je sa takvima, stvarno niske lige. Real Madrid nikad nije igrao utakmicu sa petoligašem, ma da je znao da trenira sa njima kad nema s kim – napisao je on na svom posljednjem storiju. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh