Estrada

Rihanna i ASAP Rocky postali roditelji, objavljen spol bebe

Rihanna i ASAP Rocky su postali roditelji dječaka.

Rihana - Nezavisne

Kako je objavio TMZ, pjevačica se porodila 13. maja u Los Angelesu. Podsjećamo, ona je u januaru otkrila da očekuje svoje prvo dijete objavivši fotografije na kojima je ponosno pokazala trudnički stomak.
Mnogi su mislili da nosi djevojčicu jer se fotografisala u ružičastom kaputu, što se ispostavilo netačnim.

Magazin People je krajem 2020. godine objavio da ona i ASAP Rocky uživaju u vezi. Reper je 2013. godine nastupao na njenoj turneji Diamonds.

“Sve je bolje kad imaš ženu koja je idealna za tebe. Nijedna je ne može zamijeniti”, rekao je Rocky prošlog maja za časopis GQ.

U posljednje vrijeme širile su se glasine da je prevario s dizajnericom Aminom Muaddi, ali se ispostavilo da ovi navodi također nisu tačni.

Rihanna je nedavno izjavila da nakon poroda neće uzimati pauzu i da planira nastavljati upravljati svojom modnom imperijom vrijednom milijardu dolara.

“Uravnoteženost je jedan od mojih najvećih izazova i uvijek je bio”, rekla je. prenosi klix


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh