Estrada

“OSTAVLJEN SI, NIŠTA OD SVADBE” DALILA PONOVO PONIZILA CARA, ON IZGUBIO KONTROLU: Neviđeni skandal u rijalitiju

Dalila Dragojević i Filip Car žestoko su zaratili za vrijeme reklama.

Dalila - novi

Ko ti je tata? Šta hoćeš? Nisam ja kriv. Moji se za nju nisu oglašavali, imao sam ja i gorim spojeva. Znam ja da će meni da očitaju lekciju – pričao je Car.

Ne kapiram, nisi dobar sa mnom i mene je ovo snašlo. Je l’ si ti toliko moron da moraš da vrijeđaš ljude. Ustaješ i nabijaš… Zamolila sam te da ne ređaš, jer ja nisam u kočnici u kojoj sam bila – govorila je Dalila. prenosi novi

Kako sam primio uvrede od Miljane, tako bih i od tebe. Šta je tebi Dejan za života napravio da b mu tako? Koristiš svaku priliku – rekao je Filip.

Dečko, ostavljen si. Sa mnom nećeš na svadbu, ja je otkazala. Sa mnom se ženiti nećeš – dodala je ona.

Ja ne odbijam zadatak – istakao je Car.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh