Estrada

Prvi komentari nakon nastupa Konstrakte na Eurosongu: Oduševila sve

Ovogodišnja predstavnica Srbije na Eurosongu Ana Đurić Konstrakta s pjesmom “In Corpore Sano” nastupala je u drugoj polufinalnoj večeri ovog takmičenja.

Ana Đurić Konstrakta - screenshot

Konstrakta je nastupala pod rednim brojem 3. zadobila je simpatije korisnika društvenih mreža.

Neki od komentara na Twitteru su: “Pobjednik ovogodišnjeg takmičenja za Pjesmu Evrovizije: jedna jedina Konstrakta iz Srbije”. “Srbija čini više u borbi protiv pandemije nego što je Boris Jonson ikada učinio”.

“Ja sam Amerikanka, ne mogu da glasam, neka neko glasa za Srbiju za mene. Najbriljantnija stvar koju sam vidjela za 9 godina gledanja Eurosonga”.

Finale Eurosonga održat će se 14. maja, u subotu u Torinu. Takmičit će se 20 zemalja, piše Radio Sarajevo .


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh