Estrada

OGLASILA SE NIKOLINA PIŠEK PRVI PUT NAKON SMRTI MUŽA: Spomenula maserku koja je bila s njim u tragičnom trenutku

Nikolina Pišek prije nekoliko dana je ostala bez supruga, Vidoja Ristovića, koji je iznenada preminuo u 44. godini.

Nikolina Pišek - Kurir

Voditeljka se sada oglasila i otkrila kako se osjeća poslije tragedije, te prvi put spomenula maserku koja se našla u trenutku smrti istoričara umjetnosti.

– Još uvijek mi je teško, nisam skroz došla sebi, a vidim da mnogi nemaju razumijevanja. Sto se tiče uzroka Vidojeve smrti, šta se tu ima komentarisati. Ta pitanja o maserki me vrijeđaju, ništa neću da preduzimam i ne znam koji su moji dalji koraci. Sve što mi u ovom trenutku treba je malo mira i privatnosti. Nemojte se ljutiti, sve što mi je sada potrebno je malo saosjećanja – izjavila je Nikolina Pišek za Republiku.

Podsjetimo, suprug Nikoline Pišek, Vidoje Ristović, preminuo je posle masaže. Obdukcija je utvrdila da je do smrti došlo usred respiratorne insuficijencije, a za mjesec danA će biti gotove toksikološke analize. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh