Estrada

Novac i sreća je na njihovoj strani – 5 znakova Zodijaka kojima ljeto donosi veliku radost

Za određene znakove zodijaka, ljeto koje nam dolazi biće pravo uživanje.

Sretna žena - Twitter

Novca će biti pregršt, a hedonizam svakako dolazi u skladu sa tim. Astrološke novčane prognoze ističu da će neki znakovi zodijaka u ovoj 2022. godini zaista biti pravi srećnici, dok će neki znakovi dobro se pomučiti za plaćanje i osnovnih obaveza.

Evo koji su to znaci prema astro prognozama, koji će ljeto provesti bezbrižno, čak i uz mogućnost velike ušteđevine: Ovan: U ovoj godini na polju posla pripadnici ovog znaka su pravi srećnici. Sve poslove koje ste započeli će biti uspješno realizovani i na ljeto ćete ubirati plodove svoga rada.

Vaši prihodi će se zaista povećati, i imaćete priliku da ulažete u nekretnine. Prema astrološkim predviđanjima i savjetima ne bi bilo pametno da to bude pokretna imovina. To bi mogao da bude bačen novac.

Bik: Astrolozi predviđaju da će kraj proljeća i početak ljeta 2022. godine za pripadnike ovog znaka biti prava senzacija. Postoji velika mogućnost da će bikovi dobiti veliku sumu novca. Moguće je da će se raditi o uspješnom poslovanju, ili jednostavno dobitku na igrama za sreću.

Dobijena suma novca će vas obezbijediti ne samo do kraja godine, nego i duže. Bilo bi poželjno da dio novca uložite i u dobrotvorne svrhe. Blizanci: Blizanci bi mogli ovo ljeto takođe da uživaju u plodovima svoga rada i pametnog ulaganja.

Zbog vašeg mudrog i pametnog ulaganja vraća vam se duplo više novca od uloženog. Savjet astrologa za vas bi bio: ostavite svakako ušteđevine, jer je moguće da će vam ista biti potrebna krajem godine. Takođe, naučili ste lakciju prošle godine i sada pazite dobro kome možete pozajmiti novac.

Škorpija: Znak koji bi ovog ljeta mogao dobro da unovči svoj talenat. Vrlo je moguće da će škorpije doživjeti procvat na polju karijere. Nemojte se ustručavati da pokažete svoje talente, itekako postoji mogućnost da iste dobro unovčite.

Takođe, budite oprezni i ne ulazite u nikakav vid ortakluka. Ukoliko ste već u nekom vidu partnerstva, pripazite kada se radi o transakcijama i ugovorima. Vodolija: Znak zodijaka koji je itekako sposoban kada je novac i raspolaganje istog u pitanju. Rijetko kad troši, a da prethodno dobro ne razmisli.

U toku narednog perioda moguće je da će vam prijatelji pomoći u sticanju pozamašne ušteđevine. Savjet astrologa jeste, da poslušate prijatelje i ulože u sopstveni biznis. Krajem ljeta bi mogli osjetiti ispravnost odluke i imati pozamašne svote novca. prneosi “infpult“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh