Estrada

OVO JE BILA NAJMONSTRUOZNIJA POVREDA IKADA U SRPSKOM RIJALITIJU: Hitna pomoć je ušla u Zadrugu i ODVELA GA!

On je polomio rebra, a neko vrijeme čak nije mogao ni da diše.

Tokom raznih programa i rijalitija formata dešavaju se razne stvari, te tako i povrede.

Kada neko živi život mjesecima sasvim je normalno da dođe do raznih dešavanja koja nisu lijepa, a ni prijatna.

Jedna baš takva situacija se dogodila tokom trajanja prve sezone rijalitija “Zadruga”.On je polomio rebra, a neko vrijeme čak nije mogao ni da diše, mi vam vijest iz tog perioda koju je pisao naš portal prenosimo u cjelosti i originalu:

Marko Janjušević Janjuš sinoć se poprilično napio i onda želio, u takvom stanju, da impresionira napolju novu učesnicu Anđelu Lazić.

Ona ga je odvlačila unutra, govoreći da joj je hladno, međutim, on je “zagrijan” alkoholom i muzikom, tjerao po svom. Stajao je na stolici i izvodio razne ludorije, međutim, pakao je nastao kad je želio da pređe na “viši nivo”, odnosno – da se popne na sto.

Janjuš se stropoštao i – nije mogao da se digne. Odmah su pritrčali ostali ukućani, pozvano je obezbeđenje. Ekspresno je stigla Hitna pomoć koja je Janjuša odvela u bolnicu.

Srećom, Janjušu je ubrzo bilo bolje, prošao je bez povreda, pa se poslije incidenta vratio u Zadrugu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh