Estrada

DŽEJDA JE 2 DANA ŠUTJELA O ŠAMARU VIL SMITA: Sad je progovorila, ovo su njene PRVE RIJEČI

Već drugi dan zaredom ne prestaje da se bruji o skandalu koji je obilježio dodjelu Oskara – verbalno-fizičkom okršaju Vila Smita i Krisa Roka. O Vilovom šamaru oglasio se, čini nam se, svako ko nešto znači u Holivudu, ali ne i žena zbog koje se sve odigralo – njegova supruga Džejda Pinket Smit.

Djekda Pinket Smit - Novi

Džejda ni na jedan način nije prokomentarisala skandal i uopšte uzev nije se oglašavala, osim što se na Instagramu pohvalila raskošnom, upečatljivom kreacijom brenda Jean Paul Gaultier.

Tek danas ova 50-godišnjakinja obratila se javnosti riječima, a ne samo slikom, podjelivši na Instagramu rečenicu: “Ovo je sezona izliječenja i tu sam za to”.
Šta stoji iza ove misterizone poruke i šta je voditeljka željela da poruči nije poznato, a možete samo da nagađate.

Inače, većina smatra da je upravo Džejdina reakcija na Rokovu šalu podstakla njenog supruga da reaguje tako nesmotreno. Naime, glumac se isprva smejao, ali kada se okrenuo i video kako Džejda koluta očima i izgleda ljutito, zaputio se prema bini gde je udario zbunjenog i šokiranog Roka.

“Ne uzimaj ime moje žene više u svoja je*ena usta”, zaurlao je Smit tom prilikom, vjerovatno ni ne slutivši da će se ovaj incident pretvoriti u skandal neviđenih razmjera koji bi mogao da ga košta Oskara. prenosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh