Estrada

DISKVALIFIKACIJA BEZ ČEKANJA: Prešao SVAKU granicu – Za Filipa Cara GOTOV RIJALITI (VIDEO)

Filip Car važi za jednog od agresivnijih takmičara “Zadruge”, međutim i pored kazni i oduzimanja honorara, on se ne smiruje.

Njegove stravične uvrede upućene ukućanima, prije svega Dalili Dragojević, svakodnevno šokiraju milione gledalaca, a sada je Car otišao toliko daleko da je najstrašnije počeo da vrijeđa i psuje čak i članove produkcije.

Kamera je naravno zabilježila i ovaj momenat, dok je ležao u krevetu sa Dalilom, okrenuo se ka kameri i poručio: “Po**šite mi!”, jer se iznervirao što ih kamera snima dok pokušava da bude intiman sa Dragojevićevom, koja ga odbija.

Fanovi rijalitija traže momentalnu diskvalifikaciju zbog bahatog ponašanja i krajnjeg nepoštovanja produkcije, pogotovo što Caru ovo nije prvi put da vrijeđa i psuje one koji su mu obezbijedili učešće u najpopularnijem rijalitiju na ovim prostorima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh