Estrada

Vuk Mob kćerki za prvi rođendan kupio automobil, ali pravi: Evo kako izgleda!

Poznati reper Vukadin Gojković, javnosti poznat kao Vuk Mob uživao je u ljubavi sa Oliverom Konatar koju je vjerio na svom nastupu ispred Skupštine, a nakon što su dobili kćerku Teonu, njih dvoje su odlučili da se rastanu.

Vuk Mob i Olivera Konatar - Screenshot

U posljednje vreme dosta se spekuliše o pomirenju Olivere i Moba, a poznati reper je aktivan na društvenim mrežama na kojima je jednom objavom iznenadio sve.

Naime, Vuk je na svom Insta- Poklon je za pile, ali će joj ga mama čuvati dok ne poraste – napisao je Vuk Mob na spomenutoj društvenoj mreži.

Objavu je na svom profilu podijelila i njegova za sada još uvijek bivša vjerenica. gram storiju objavio fotku automobila koji je kupio svojoj nasljednici za prvi rođendan. prneosi “Ekskluziva“.

Vuk Mob – ekskluziva


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh