Estrada

JE LI OVO MOGUĆE – SVI PRIČAJU U TORTI PETRA GRAŠA S VJENČANJA: Pjevač i Hana na meti kritika, evo zbog čega

Ovo se od njih nije očekivalo!

Petar Graso i Hana - Novi

Kćerka Tončija Huljića, Hana Huljić, i muzičar Petar Grašo našli su se na meti kritika zbog mladenačke torte koju su mnogi kometarisali, a koja je očigledno, ne baš prijatno, iznenadila sve.

Hana i Petar vjenčali su se 18. februara u crkvi Svetog Franje u Splitu, a nakon ceremonije mladenci su sa zvanicama imali svadbeno veselje.
Naravno, kao neizostavni dio je mladenačka torta, iako smo od poznatih navikli da imaju spektakularne torte na nekoliko spratova, ukrašene svim i svačim, to nije bio slučaj. prneosi “Novi”.

Duštvenim mrežama kruži fotografija na kojoj Grašo pozira pored svadbene torte koja, po mišljenju nekih, izgleda prilično obično. Torta nije imala više spratova, bila je bijela i ukrašena skomno, bijelim šlagom.

Kako navode hrvatski mediji, torta je izgledala vrlo skromno i jednostavno, a jer su vjerovatno takvi i njih dvoje, budući da ni jedno ni drugo nisu bili oduševljeni količinom pažnje koju je njihova veza dobila u javnosti, te su o svemu tome govorili minimalno.

Zanimljivo je da Grašo nije imao samo jednog kuma, već dva. Pored košarkaške legende Dine Rađe (54), kumovao je i poznati slovenački kuvar Tomaž Kavčić.
Grašo i Kavčić su dugogodišnji prijatelji, a Kavčić mu je jedno vreme bio mentor. Naime, Petar je Kavčiću bio kum na njegovoj svadbi. Poznaju se više od 10 godina, otkako je pjevač maštao o ugostiteljskoj karijeri i sa roditeljima Snježanom i Zoranom vodio nekadašnji porodični restoran, gdje je i održana svadbena večera.

S druge strane, Hana je malo jednostavnija. Ona je zadržala jednostavnost, te je imala jednu kumu, ali je odabrala i jednostavnu šminku, ali je sve upotpunila prelepom i unikatnom, bijelom vjenčanicom splitskog dizajnera.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh