Estrada

Petar Grašo ostavio Danijelu poslije 24 godine: Oženio se sa 14 godina mlađom, čeka dijete s njom, a evo kako ga je kum Dino odbranio!

Pjevač Petar Grašo (45) i kćerka Tončija Huljića, Hana Huljić (31) sa kojom muzičar čeka dijete, zakleli su se preključe na vječnu ljubav u crkvi Svetog Dominika u Splitu. Inače, Grašo je prethodno bio 24 godine u vezi sa koleginicom Danijelom Martinović sa kojom se nije ostvario u ulozi roditelja.

Hana i Petar i Danijela - Ekskluziva

Danijela je samo jednom komentarisala njihov raskid i tada rekla da je Petar za nju “lijepa prošlost”.

– Ne možete izbjeći trenutak koji je neizbježan – konstatovala je pjevačica, za koju je veza sa Petrom Grašom, kako tvrdi, “lijepa prošlost”.

Nakon sklapanja braka Graša i Hane, mnogi su se osvrnuli i na njegovu dugogodišnju vezu sa Danijelom, jedna djevojka prokomentarisala je kako joj je žao Danijele, na šta joj je Grašov kum, legendarni košarkaš Dino Rađa, odmah odgovorio.

– Najviše mi je žao jadne Danijele – napisala je ona.

– Zašto? Ona je otišla od njega – napisao je košarkaš.

Podsjetimo, nakon ceremonije vjenčanja Petar i Hana izašli su ispred crkve, a na mladinom licu blistao je osmijeh. Nazirao se i njen trudnički stomačić. Petar je samo kratko prokomentarisao da se nakon vjenčanja osjeća kao muž.

Grašo je na vjenčanju imao dva kuma. Njih dvojica su se slikali prije pomenutog događaja i izazvali lavinu pozitivnih komentara na društvenim mrežama, a u centru pažnje bila je njihova razlika u visini. Jedan od kumova na vjenčanju je bio bivši košarkaš Dino Rađa, inače osvajač dvije medalje na Olimpijskim igrama, višestruki klupski prvak Evrope i uspješan NBA igrač, visok dva metra i 11 centimetara. prenosi “Ekskluziva“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh