Estrada

PRISTIŽU SVATOVI! USKORO VJENČANJE PETRA GRAŠE I HANE HULJIĆ: Evo kako će izgledati mlada

Vjenčanje Hane Huljić (31) i Petra Graše (45) održaće se za samo nekoliko sati u crkvi Svetog Franje u Splitu.

Petar Graso i Hana - Novi

Kako saznaje “Gloria.hr”, Grašo neće imati samo jednog kuma, već dva. Pored košarkaške legende Dine Rađe (54), pjevačicu će praviti i poznati slovenački kuhar Tomaž KavčiGrašo i Kavčić su dugogodišnji prijatelji, a Kavčić mu je jedno vreme bio mentor. Naime, Petar je Kavčiću bio kum na njegovoj svadbi. Poznaju se više od 10 godina, otkako je pjevač maštao o ugostiteljskoj karijeri i sa roditeljima Snježanom i Zoranom vodio nekadašnji porodični restoran, gdje će biti održana svadbena večera.

ć.S druge strane, Hana je malo jednostavnija. Već je poznato da će mlada nositi haljinu splitskog dizajnera. Naime, dizajner je ranije otkrio da će vjenčanica biti jednostavna i elegantna, baš kao i Hana.

Zadržala je tu jednostavnost kada je u pitanju izbor frizura i šminke.

– Biće to jednostavna i laka šminka. U slučaju da ostavimo kosu raspuštenu, Hani će napraviti lagane talase. Ona je jednostavna djevojka i toga ćemo se držati – rekla je šminkerka i frizerka.

Dan ranije u Split počeli su da dolaze svatovi prenosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh