Estrada

Rijana prošetala “trudnički stomak” u leopard bundi i papučama usred zime

Iako se nedavno našla na meti kritika zbog stila odijevanja koji često uključuje pokazivanje golog stomaka, Rijana ne prestaje da “fura” svoj fazon i šeta golog trudničkog stomaka.

Rihana - Nezavisne novine

Pjevačicu su paparaci ovog puta uslikali na ulicama Njujorka, a iako je na sebi imala bundu leopard printa, Riri je ostala dosljedna svom trudničkom stilu odijevanja.

Uz leopard bundicu, pjevačica je ponijela i crne široke trenerke koje je ukombinovala sa “čupavim” papučama na štiklu.

Podsjetimo, Rijana je nedavno dobila niz kritika zbog svog trudničkog stila odijevanja koji često uključuje pokazivanje golog stomaka, prenosi Telegraf.

Naravno, Riri svojim fanovima nije ostala dužna – te im je odgovorila “da joj takav način oblačenja pomaže da se osjeća bolje”.

“Uživam što ne moram da brinem da ću prikriti stomak. Ako se osjećam malo bucmasto, nije bitno. To je beba”, objasnila je Rijana u razgovoru za magazin “People”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh