Estrada

Sve je spremno za vjenčanje Hane i Graše, kuma je danas stigla iz Zagreba

SUTRA će se u Splitu održati vjenčanje godine. U krugu najbližih vjenčat će se Petar Grašo i njegova djevojka Hana Huljić. Kumovi mladencima bit će proslavljeni košarkaš Dino Rađa i Domenica Žuvela, koja je tek danas iz Zagreba stigla u Split.

Petar Hana i kuma - Pixsell

Hana i Grašo danima se ne javljaju na Instagramu, a Grašo je prije nekoliko dana razgovarao s medijima u Srbiji. Ne sakriva koliko ga iznenađuje medijska pažnja koju je dobila njegova veza, a zatim i vjenčanje s Hanom. prneosi “Index“.

“I Hana i ja smo osobe koje se nevjerojatno malo vole pojavljivati u novinama. Moj Instagram profil je nevjerojatno siromašan, samo koncerti i to. Nevjerojatno je da smo nas dvoje, koji nemamo želju i potrebu biti javni, bili na sedam naslovnica. Zovu nas hrvatski Meghan i Harry, a mi umiremo od smijeha dok to čitamo jer smo potpuno privatne osobe”, rekao je.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh