Estrada

OVO SU SVI ČEKALI TOLIKIH GODINA! Otkrivena TAJNA o odnosu Vesne Zmijanac i Lepe Brene: Prava istina je DRUGAČIJA!

Sada smo nekako svako na svoju stranu, od kada je korona, ali uvijek smo mi imale naše vrijeme – istakla je Vesna.

Brena i Vesna - Screenshot

Godinama se spekulisalo o svađi Vesne Zmijanac i Lepe Brene, koje su prije tri decenije zajedno snimile pjesmu sa pjevačicom Mirom Škorić.

Vesna je sada priznala da je među njima vladalo rivalstvo, ali da su oduvijek bile dobre prijateljice.

– Brena uvijek nađe neku smicalicu da napravi u tom momentu kada smo sve tri bile baš popularne. Između mene i Brene je postojalo rivalstvo samo kao dobra konkurencija, ali mi smo super drugarice i uvijek smo se lijepo slagale. Sada smo nekako svako na svoju stranu, od kada je korona, ali uvijek smo mi imale naše vrjieme – istakla je Vesna.

Čini se da su u posljednje vrijeme hitovi stari i po nekoliko decenija ozbiljno zaživjeli među mladima. Tome se posebno raduje pjevačica Vesna Zmijanac, koja ne krije ponos što njene pesme na sav glas pjevaju upravo najmlađi.

– Pjevaju djeca pjesme koje su starije od njih duplo, ali oni sve pejvaju, baš mi je drago zbog toga. Ranije smo generalno radili po restoranima i kafanama, tu su se ljudi lijepo veselili, slušali muziku, a najvažnije, nije bilo telefona da samo kuckaju poruke. I evo sada se opet nešto dešava, kao da se vraćamo u stara dobra vremena ponovo i to mi je mnogo lijepo- iskrena je pjevačica.

Jedan od njenih najvećih hitova koji se sa istim žarom i danas peva je “Idem preko zemlje Srbije”, a pjevačica je ispričala koliko je hrabrosti bilo potrebno da se otpeva ovakva pjesma.

– Ja sam je snimila u najnezgodnije vrijeme, iako je nisu znali važno da sam je ja otpjevala u vrijeme sankcija. Mnogo mi je drago i priznajem da sam se stalno inatila- rekla je vlasnica mnogih vanvremenskih hitova koji traju već decenijama, prenosi Espreso.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh