Estrada

KARLEUŠA ODBIJA DA IDE U POLICIJU, NEĆE NI DA PRIČA: Duška Tošića vode u stanicu, a sa njim još i DVA SVJEDOKA

Jelena Karleuša prijavila je supruga fudbalskog menadžera Duška Tošića da ju je navodno pljunuo i ošamario u porodičnom domu.

Duško Tošić i Jelena Karleuša - Instagram

Trenutno je policija u vili na Dedinju, gdje obavljaju uviđaj i razgovaraju sa pjevačicom i bivšim fudbalerom, kao i sa svjedocima, najvjerovatnije sa rodbinom koja je bila kod njih, budući da je danas veliki hrišćanski praznik.

Kako nezvanično saznajemo, pjevačica neće da daje izjave pa će navodno svi zajedno u stanicu.

Dežurni zamjenik Prvog osnovog tužioca naložio je naložio je da se obavi razgovor sa prijavljenim Duškom Tošićem i svjedocima koji su prisustvovali nasilju, nakon čega će biti izvršena procjena rizika o evntualnom nasilju u porodici.

Kako smo saznali, Jelena Karleuša je prijavila suprug Duška Tošića da ju je ošamario, a pjevačica je odbila da ide u zdravstvenu ustanovu radi pregleda i odbila je da ode u policijsku stanicu kako bi dala izjavu, prenosi Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh