Estrada

POPOVIĆ SE SRUŠIO NA POD: Marija i Ceca izletjele na scenu “Zvezda Granda”, Bosanac NAPUSTIO STUDIO!

Haos u muzičkom takmičenju!

srbijadanas

Najvaljeno je još jedno uzbudljivo izdanje muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”.

Tenzija između žirija, opet, dostigla je vrhunac, a Dragan Stojković Bosanac nakon svađe sa Svetlanom Cecom Ražnatović izleteo je iz studija.Po svemu sudeći jedna od takmičarki nije ispevala pesmu na način koji ovaj član žirija smatra da je prikladan.

– Ništa nisam razumeo! Imam pravo da branim svoj stav! – urlao je Bosanac, a Saša Popović je dobacio:

– Ovo je devojka učila od originala. Ova pesma ima milinske preglede!Onda neće dobiti glas od mene kada peva tako – rekao je Stojković i demonstativno napustio studio,piše Srbijadanas

Do sukoba je došlo između Marije Šerifović i Viki Miljković, a dodatno ga je začinio Đorđe David lavežima.

U jednom trenutku u “Zvezdama Granda” izvedba takmičarke je postala uspavljujuća, pa se Popović našao na podu, a Šerifovićeva i Ceca su dotrčaleda ga pokriju!


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh