Estrada

DOŠLO JE VRIJEME ANE KULIĆ! SESTRA MILJANE KULIĆ ULAZI U RIJALITI, MARIJA I SINIŠA JE PODRŽALI: Samo kad je ugledaju…

Sestra Miljane Kulić, Ana Kulić, navodno će učestvovati u novoj sezoni “Survajvera”, koja će uskoro početi da se snima u Dominikani.

Miljana Kulić - Screenshot/YouTube

Naime, “Informer” je uslikao Anu kad je proteklog vikenda, u pratnji majke Marije i porodičnog prijatelja, iz Niša stigla u Beograd zbog audicije za učesnike tog surovog rijalitija. U hotelu gdje je održavana audicija Ana se zadržala oko sat vremena, a najmlađa Kulićka je prošla prvi krug.

– Ana je planirala da se pridruži Miljani u “Zadruzi”, ali je to propalo nakon što je njena sestra izbačena iz rijalitija! Pošto je u zavidnoj formi i radi kao fitnes instruktorka, Ana je riješila da se prijavi za “Survajver”! Nije joj problem ni da po cijeli dan bude u kupaćem pred kamerama. U Nišu važi za pravu bombu, a sada će se u to uvjeriti i gledaoci – priča izvor za gore navedeni list.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh