Estrada

RASKOŠ OD SREBRA I ZLATA – ZAVIRITE U DOM JELENE KARLEUŠE: Novogodišnja dekoracija oduzima dah, a JEDAN DETALJ ĆE VAS OBORITI S NOGU

Snimak koji ćete gledati iznova i iznova!

Jelena Karleuša - Instagram

Jelena Karleuša svake godine oduševi svoje pratioce novogodišnjom atmosferom u svom domu, a to je uradila i ovoga puta, piše Novi.

Popularna pjevačica je na društvenoj mreži Instagram objavila snimak u kojem je prikazala kako je ukrasila kuću povodom praznika koji stižu.

U njenom domu je sve poput prave magije. Jelku je okitila raskošnim ukrasima, medvedićima, irvasima, paunovima, Deda Mrazovima, a detalji su u boji zlata, srebra, ali i u nijansi puder roze.

Na sve to, JK je upotrebila efekat sa snježnim pahuljama i upotpunila čarobnu atmosferu.

Pogledajte:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh