Estrada

Oglasio se i bliski prijatelj Bake Praseta – kako vas nije SRAM

Blizak prijatelj Bake Praseta, jutjuber Danilo Badnjar Čoda, oglasio se povodom tragičnog samoubistva mlade jutjuberke Kristine Đukić. Inače, Čoda je učestvovao u klipovima na kojima je Baka prozivao Kiku.

Kika, Danilo, Baka

Bliski prijatelj Bake Praseta, jutjuber Danilo Badnjar Čoda, oglasio se na društvenim mrežama povodom samoubistva mlade jutjuberke Kristine Kike Đukić.

Podsjetimo, Čoda je učestvovao u klipovima na kojima je Baka prozivao Kiku indirektno, a sada se oglasio na svom Instagram profilu.

Danilo se oglasio nakon što je Kika presudila sebi i na Instagramu napisao.

– Ne mogu i dalje da vjerujem šta se dogodilo. Dosta vas mi piše kako želi da čuje moj stav o cijeloj situaciji, što je i logično jer ko me duže prati, zna da poznajem Kiku još od 2015/2016, mnogo duže i bolje od pojedinih influensera koji se ubacuju sa nekim pretpostavkama oko toga što je ona to uradila i kako je to uradila… Da smo se poslije one drame od prije dvije godine posvađali, svi znaju. Ono što skoro niko ne zna je da smo poslije te drame bili skroz okej i da nisam imao nikakav loš odnos sa njom, niti ona sa mnom – napisao je Čoda i dodao:

– U 4 ujutru dobio sam informaciju šta se desilo i danas u toku dana sam saznao konkretan razlog zbog čega je došlo do ovoga. Iskoristio sam ovaj dan da sagledam cijelu situaciju i da ne bih rekao nešto pogrešno jer je u pitanju nečija smrt. Kada budete saznali ovih dana šta je bilo, onda ću ja vas da pitam kako vas nije sramota da okrivite nekoga za nečiju smrt samo zarad pregleda i lajkova – objasnio je Danilo Badnjar, a potom izjavio saučešće porodici.

Inače, Baka Prase, koji je danas zbog ovog tragičnog slučaja priveden na saslušanje u Odjeljenje za visokotehnološki kriminal MUP-a Srbije, uklonio je snimke na kojima je vrijeđao Kiku, kako ne bi rušio sjećanje na nju, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh