Estrada

EVO UZ KOJU PJESMU ĆE MRKA BITI ISPRAĆEN NA VJEČNI POČINAK! Zbog nje je plakao u emisiji, a riječi kidaju dušu!

Milutin Mrkonjić, počasni predsjednik SPS i narodni poslanik, koji je preminuo 27. novembra, biće sahranjen danas na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana.

Milutin Mrkonjić - Informer.rs

Ivica Dačić, koji je održao govor na komemoraciji, rekao je kako će Mrka biti sahranjen uz pjesmu Bekija Bekića “Čubura”, dok će harmonikaš Aleksandar Sofronijević svirati harmoniku tokom povorke omiljene Mrkine pjesme, piše Informer.

Inače, ovu numeru mu je Beki pjevao uživo u emisiji kod Jelene Bačić Alimpić, a kad ju je čuo, Mrkonjić je zaplakao jer ga sjeća na majku koja je preminula i Čuburu na kojoj je odrastao.

Riječi ove pjesme idu:

“Viđate li moju majku što na nebu živi sama pitajte je što ostavi mene jadnog sirotana”.

U Skupštini Srbije je održana komemoracija, a okupili su se njegovi saradnici, prijatelji i porodica kako bi Mrki odali posljednju počast. Ana Bekuta nije mogla da sakrije suze, a pjevačica je došla u društvu porodice.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh