Estrada

KUMA MERIMA JE PREMINULA, MRKA SE BORI ZA ŽIVOT: Potresna poruka Ane Bekute

Jutros je domaću potresla vijest da je preminula legenda narodne muzike Merima Njegomir. Pjevačica se borila sa teškom bolešću, a javnosti je tek nedavno otkrila šta joj je.

Merima Njegomir - screenshot

Posljednjih dana je bila u bolnici, ali nažalost nije izdržala. Za sobom je ostavila četvero djece i četvoro unučadi, piše Novi.

Tragična vijest o odlasku muzičke legende pogodila je Meriminu koleginicu i kumu Anu Bekutu, koja trenutno prolazi kroz agoniju jer je njen emotivni partner Milutin Mrkonjić u teškom zdravstvenom stanju.

– Tvoj glas mi odzvanja u ušima… Ova fotografija je nastala maja mjeseca, u momentu kad smo u duetu pjevale “Teško je ljubit’ tajno” i “Zbog tebe”… Carstvo ti Gospodnje i život vječni! Kumo, zbogom! – napisala je pjevačica uz emotikon slomljenog srca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh