Estrada

OVAKO SU MARINA I LAĆA JEDNO DRUGOM OTKRIVALI NAJDUBLJE TUGE: Ana Nikolić objavila njihove zajedničke pjesme MAMA, VOLIM TE

Marina Tucaković napisala je ogroman broj tekstova, a posljednjih godina pomagao joj je i sin Milan Laća Radulović.

Marina Tucaković - Pink

Njih dvoje autori su tekstova koje su otpjevali Ana Nikolić i Stefan Đurića Rasta, a popularna pjevačica sada je sve iznenadila emotivnom porukom, prenosi KurirKurir.

Ana je, naime, objavila tekstove svoje pjesme “Perspektive” i Rastine “Adio amore” i otkrila da je Marina na ovaj način komunicirala sa svojim sinom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

– Mama, volim te! Jedna jedina mama, Marina Tucaković. Ovako su Marina i Laća komunicirali kada su željeli da jedno drugom kažu one najdublje tuge svoje duše i najsnažnije osjećanje neraskidive povezanosti među njima – napisala je Ana.

Podsjetimo, MarinaTucaković preminula je 19. septembra u 69. godini, a iza sebe ima preko 4.000 tekstova i ogroman broj hitova. Ona je pisala za zvijezde poput Zdravka Čolića, Olivera Mandića, Harisa Džinovića, Svetlanu Cecu Ražnatović, Nedu Ukraden, Anu Nikolić, Stefana Đurića Rastu i mnoge druge.

Komemoracija Marini Tucaković biće održana u srijedu, 24. novembra u Skupštini grada.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh