Estrada

Supruga Aleca Baldwina otkrila: Bojim se da ne razvije PTSP…

SUPRUGA Aleca Baldwina, Hilaria, otkrila je što je prvo učinila nakon što je čula za nesreću na setu u kojoj je Alec slučajno upucao snimateljicu Halynu Hutchins.

Hilaria i Alec Baldwin - instagram..

Hilaria kaže da je spremila njihovo šestero djece i sjela u automobil.

“Nisam znala kamo idem, samo sam vozila”, kazala je za New York Post tijekom ekskluzivnog intervjua u Vermontu.

Hilaria je kazala da se vozila cijeli dan u potrazi za mjestom izvan očiju javnosti, prije nego što se smjestila u grad Manchester u Vermontu. Nadala je se da će uspjeti zaštititi svog supruga i djecu od medija. U intervjuu je otkrila i da se brine za Alecovo mentalno stanje.

“Dovela sam Aleca ovdje da oplakujemo ​​Halyninu smrt. Njemu se dogodila stvarno traumatična stvar, a ja pokušavam spriječiti da razvije PTSP. Pogledajte što se događa vojnicima i policajcima kada se ovako nešto dogodi, to je traumatično. Došli smo tu samo zbog tišine”, kazala je.

Na pitanje hoće li Alex ponovno glumiti, Hilaria je bila puna nade, ali nije mogla sa sigurnošću ništa reći. prenosi “Index“.

“Potreban mu je prostor i da se ja brinem o njemu i njegovom mentalnom zdravlju”, rekla je. “Užasna je stvar koja se dogodila. Alec se osjeća užasno”, zaključila je.

Na svom Instagram profilu Hilaria je objavila i fotografiju na kojoj supruga drži za ruku.

“Volim te i tu sam”, napisala je u opisu.

Podsjećamo, Alec se jučer prvi put obratio medijima nakon nesreće.

“Bila mi je prijateljica, bila mi je prijateljica… Onog dana kad sam stigao na set, odveo sam je na večeru s redateljem, bili smo ekipa koja je odlično funkcionirala. I onda se ovaj užasan incident dogodio”, rekao je, među ostalim, vidno potreseni glumac.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh