Estrada

VODITELJ ZADRUGE TUŽIO MARIJU KULIĆ! OTKRIO DETALJE SUKOBA: PONIŽEN na radnom mjestu – EVO ŠTA MU JE URADILA

Voditelj i novinar Milan Milošević tužio je Mariju Kulić zbog uvreda koje mu je uputila tokom emisije, te kako ističe ne planira da povuče tužbu.

Milan Milošević - Screenshot

On je otkrio detalje sukoba, kao i to da je Marija njega vrijeđala i unosila mu se u lice.

– Jeste, Marija i ja smo na sudu i ja sam je tužio zbog toga što me je izvrijeđala usred emisije, unosila mi se u facu, preko tih stvari neću nikad preći. Ne razmišljam da povučem tužbu, meni je jako žao zbog njenog zdravstvenog stanja, ali mene tako niko nikada nije uvrijedio na radnom mjestu. Meni čast ne dozvoljava da pređem preko toga i borit ću se da pravda bude zadovoljena. Ona je super rijaliti igrač, ali ovom tužbom i ostalima stavljam do znanja da ne mogu tako sa mnom – izjavio je Milan Milošević za “Star”.

Kulićeva je, inače, nedavno imala hiruršku intervenciju i izvadila je štitnu žlijezdu, a kako kaže, trudi se da promeni svoj život.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh