Estrada

MALO KO ZNA DA JE PRIJE DANIJELE, BIO U BRAKU SA SRPSKOM VODITELJICOM: Ovako danas izgleda bivša žena Ognjena Amidžića

Prva žena Ognjena Amidžića, uspešna poslovna žena, izvesno vrijeme nije se pojavljivala u javnosti, a mnogi su se iznenadili kada su je nedavno ugledali.

Iako je Ognjen Amidžić danas u srećnom braku sa manekeknkom Danijelom Dimitrovskom, mnogi pamte da je pre nje bio u braku sa Milicom Marković, tada uspješnom radnicom pri informativnom programa na ružičastoj televiziji.

Prva žena Ognjena Amidžića intirigirala je javnost sudeći po tome da se sa voditeljem nije pojavljivala na javnim događajima, jer su čuvali privatnost isključivo za sebe. Ipak, nakon razvoda 2010. godine, Milica kao da je potpuno nestala, a javnost je ostala znatiželjna.

Nedavno se pojavila fotografija na društvenim mrežama, na kojoj je Milica Marković i mnogi su primijetili kako izgleda nikada bolje. Sudeći po fotografiji, njoj godine ne mogu ništa, a primjetno je da se i te kako njeguje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh