Estrada

SINOĆ JE PARTIJALA, A NA SAHRANU NIJE DOŠLA! Marina je ovoj pjevačici poverila JEDINI TEKST koji je napisala o POKOJNOM SINU, danas je NIJE ispratila

Mnogi su očekivali da će je vidjeti.

Čuveni tekstopisac, Marina Tucaković, sahranjena je danas na Novom groblju, u Beogradu, piše Srbija danas.

Marina, koja je poslije duge i teške bolesti preminula u 67. godini, na večni počinak ispraćena je u najužem krugu članova porodice, prijatelja i dugogodišnjih poslovnih saradnika.

Među njima su bile brojne zvijezde: Jelena Karleuša, Ceca Ražnatović, Željko Joksimović, Saša Matić, Milan Kalinić, Mina Kostić i drugi. Ipak, neki za koje se očekivalo da će doći, nisu se pojavili – to su Ana Nikolić i Nataša Bekvalac.

Tucakovićeva je Ani povjerila najvažniji i jedini tekst koji je napisala o pokojnom sinu Milošu (pjesma “Mišo moj”). Njih dvije su bile poprilično bliske i bol koju je Marina osjećala je samo Nikolićeva mogla da otpjeva.

Ana se od svoje saradnice i prijateljice oprostila putem Instagrama:

Neki srećniji dani, ali odavno…Već dugo, tu je neka tuga….Baš ona koju si vidjela u mojim očima kada sam kao djevojčurak došla prvi put kod tebe. Tada te nisam razumjela, a sve je uvijek bilo baš onako kako ti kažeš. Volim te zauvijek, Mišo… Tvoja “cijeli život guska”. Jedina si imala suštinu. Formalnosti nisu tvoj fah, a od tebe sam naučila nesto najvažnije… KAKO SE DOSTOJANSTVENO ŽIVI SA BOLOM…i tako si i otišla -dostojanstveno – napisala je pjevačica.

Koliko vidimo po njenim pričama na Instagramu, ona je sinoć izašla u grad i provodila se, a zašto nije ispratila prijateljicu na vječni počinak, ostaje da saznamo.

Ni Nataša se danas nije pojavila na Novom groblju, ali se nije oglašavala ni putem društvenih mreža.

Ona se takođe nedavno javno oprostila od Marine, uz sliku i kratku poruku.

Ne mogu riječ da napišem od tuge. Svako svoj život upropasti onako kako misli da je najbolje. Nijedan džin tonik nije kao onaj sa tobom, svaki naredni piću samo za tebe. Znam, ne valjam… – bile su riječi kojima se Nata oprostila od Tucakovićeve.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh