Estrada

NAKON VIJESTI DA JE MARIJI POZLILO NA MILJANINOM ROĐENDANU: Miljana se oglasila, OTKRILA ŠTA SE DESILO NAKON PROSLAVE

Sinoć je Miljana Kulić proslavila svoj 28.rođendan u porodičnom domu u Nišu, gde se lumpovalo i uživalo do rane zore. Pored mnogobrojnih gostiju, prisutni su bili i njeni roditelji i Marija i Siniša Kulić koji već izvjesno vrijeme boluju od karcinoma.

Miljana Kulić - Screenshot/YouTube

Prema saznanjima srbijanskih portala, Mariji se na rođendanu oko ponoći slošilo, te se samo srušila, pa je istog momenta alarmirana Hitna pomoć koja je došla na lice mjesta da ukaže prvu pomoć Miljaninoj majci.

Nakon ove informacije kontaktirali su Miljanu da ispriča sta se desilo na rođendanu:

– Kakvu situaciju, ne znam o čemu pričate. Na mom rođendanu je sve bilo kako treba. Vidjela sam hitnu kad se završio rođendan koja je stajala nedaleko, ali hvala bogu nije ništa bilo vezano za oju porodicu. Marija i Siniša su bili skroz u redu. Poslije rođendana smo bez nje nastavili u kafanu i lumpovali do 6 ujutro, ne bih sigurno lumpovala da mi je majci bilo loše- rekla je Miljana za Republiku, a Marija je do momenta objavljivanja teksta bila nedostupna

Sudeći po tome da Miljana nije baš poznata po tome da govori istinu, a i da Marija nije bila u nastavku lumpovanja, za sada će ostati enigma šta se zapravo desilo, a u narednom periodu očekujemo rasplet situacije, piše Republika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh